MADE IN SWEDEN
English
- produkter/speglar/slim/mg_9713.jpg

Kundreferenser

Med över 20 års erfarenhet av inredning i hotellkvalitet står vi för materialval och lösningar som tål tidens tand. Är du en arkitekt, inredare, fastighetsägare eller projektledare som är nyfiken på vad andra säger om oss och våra produkter?Detta är en introduktion till Svedholm Designs värld.

Adelina Mehra

Tobin Properties
Projektutvecklingschef
En typisk kund är villig att testa nya saker och är ofta ute efter något extra. Bostaden ska stödja deras livstil och därför ska den vara både smart och ligga i framkant arkitekt- och designmässigt.

Vi har jobbat med Svedholm Design sedan projekt Vintergatan 2013 då en mycket uppskattad badrumsinredning levererades.

Svedholm Design är närvarande, leveranssäkra och kan få saker gjort inom budget.

Eftersom verkligheten ofta ser annorlunda ut än på ritningen så är det en fördel om man, precis som Svedholm Design, är lösningsorienterad.

Anders Danielsson

Scandic Hotels Group
Kvalitetsansvarig
Vi är en stödfunktion som granskar ritningar och kvalitetssäkrar material vid projekt som renoveringar samt då nya hotell skapas. Svedholm Design har varit med i tio år av vår hotellkedjas expansion.

Vi förväntar oss en problemlösare i mångt och mycket eftersom arkitekten oftast inte har erfarenhet av konstruktion. För oss är det oerhört viktig att leverantören säger - Om vi gör så här istället så blir det både bättre och mer ekonomiskt. Svedholm Design har den kompetensen.

Bronwynn Welsh

Doos architects
Ägare och huvudansvarig
Våra uppdragsgivare är i huvudsak fastighetsägare eller hotelloperatörer. Samarbetet med Svedholm Design inleddes redan 2003 med hotell Hilton Vantaa Helsingfors och bordet Kolme. Eftersom vi känner till standardsortimentet väl vet vi vad vi får när vi föreskriver.

Gällande inredning i metall, glas och sten så står Svedholm Design för den tekniska expertisen. De vet helt enkelt hur man sätter ihop saker och ting för att det ska fungera! De har dessutom förståelse för vad målet är, vad kunden vill ha och är lyhörda både för det ekonomiska och det estetiska.‍

Stefan Kornhammar

Pandox
Beställare
Som ägare av hotellfastigheter arbetar vi med allt från fristående aktörer till kedjor som Scandic och Nordic Choice.

Under de senaste 8 åren har Svedholm Design levererat inredning till våra fastigheter.

Genom att vara lyhörda för vår verksamhet lever de upp till våra högt ställda förväntningar och krav på kvalitet i projekt.

Nyhetsbrev

Prenumerera

Håll dig uppdaterad och se våra kommande nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.