« SVEDHOLM.SE
PRENUMERERAAVPRENUMERERA SKICKA VIDARE TILLSVEDHOLM.SE
 
Svedholm Design AB LogoSVEDHOLM    DESIGN
NYHETSBREV MARS 2014
Metall – alla tiders material
Metall – alla tiders material
Metall är ett material i tiden. I alla tider. Stora delar av vår industrihistoria vilar på metallens starka axlar. Dessutom är materialet helt naturligt, precis som trä. Det gillar vi. För oss går metall aldrig ur tiden. Vi tycker om när rena metallytor möts. Vi gillar exaktheten och finishen. Likaså flexibiliteten i materialet. Metall är lätt att forma, kan vara rått och oputsat eller utstråla tidlöshet och elegans. Och skulle du mot förmodan tröttna, finns spännande kombinationer med andra material.


METALLtid hos Svedholm Design
METALLtid hos Svedholm Design
Vår senaste produkt för metallinredning är vävd metall. De handgjorda vävarna för inklädnad eller dekoration är omsorgsfullt arbetade med olika metalltrådar för ett mjukt, finstämt uttryck. Man kan inte annat än hänföras och se stora möjligheter med denna fantastiska metallkonst. Metallväven gör succé världen över och pryder idag exklusiva designbutiker, lyxhotell och topprestauranger i Paris, New York, London och Tokyo. Konstnären är Sophie Mallebranche, internationellt erkänd textilkonstnär.


Tack!
Tack!
Vi är glada över den fina responsen och alla trevliga besök i vår monter på Stockholm Furniture Fair. Vi ses nästa år igen!
SVEDHOLM DESIGN AB  SOLLENTUNA  010-1902080  INFO@SVEDHOLM.SE