« SVEDHOLM.SE
PRENUMERERAAVPRENUMERERA SKICKA VIDARE TILLSVEDHOLM.SE
 
Svedholm Design AB LogoSVEDHOLM    DESIGN
NYHETSBREV NOVEMBER 2013
Välkommen Story Signalfabriken!
Välkommen Story Signalfabriken!
Tillsammans med Koncept som står bakom utformning och designkoncept har Svedholm Design varit med och bidragit till att 3000 kvadratmeter tomma lokaler i anrika Signalfabriken i Sundbyberg idag är ett inspirerande och levande hotell. Story Riddargatan visade sig vara ett framgångskoncept och ägarna hade länge letat efter lokaler till ytterligare ett hotell. När lokalerna i anrika Signalfabriken blev lediga gick det snabbt. Första etappen var att ta fram en restaurang och bar. Därefter lades hotellrum till och stadsdelen kan nu stoltsera med ett extravagant hotell med inspirerande miljö för såväl rekreation som arbete. Hotellet har en rå, industriell karaktär som balanseras med textiler och mattor i mjuka, dova färger. Tillsammans med utstickande inredningsdetaljer som stora bord i koppar och specialbelysning har industrifunkis och modern inredning fogats samman till en spännande och avslappnad miljö. Svedholm Design levererade inredning till samtliga 83 hotellrum och till stora delar av de offentliga ytorna.


Svedholm Design hos Signalfabriken
Svedholm Design hos Signalfabriken
Svedholm Design levererade speglar, belysning och metall till samtliga 83 hotellrum och många allmänna ytor. Hotellrummen utrustades med skrivbord, pendellampor, sänggavlar, klädhästar, kommoder och speglar. De offentliga ytorna fick kroklister, stora bord i koppar och stål plus en mycket speciell belysningsinstallation i form av en mobil.


Just nu
Just nu
Snart kommer Dix, vårt nya bord som är ett lågt lounge-bord med marmorskiva och tillhörande sittpallar i skinn. Vi planerar också inför vårt viktigaste event på året – Furniture Fair 2014. Mer om Svedholm Design och möbelmässan i nästa brev. Vi önskar er trevliga helger!
SVEDHOLM DESIGN AB  SOLLENTUNA  010-1902080  INFO@SVEDHOLM.SE