« SVEDHOLM.SE
PRENUMERERAAVPRENUMERERA SKICKA VIDARE TILLSVEDHOLM.SE
 
Svedholm Design AB LogoSVEDHOLM    DESIGN
NYHETSBREV SEPTEMBER 2013
Standard, special eller mittemellan?
Standard, special eller mittemellan?
Ditt projekt styr vilket bord som krävs. Ibland passar något av våra standardbord allra bäst, men rätt ofta behöver du något utöver det vanliga. Tillsammans med våra arkitekter skapar vi bord utifrån dina behov. Resultatet blir helt unika produkter som skapar känslan och rummet du är ute efter. Tveka inte att höra av dig till oss, vi kan ha ett material du inte tänkt på!


Material – mer än <b><i>ett</i></b> val
Material – mer än ett val
Det är materialet som ger bordet personlighet och möjligheterna är många. Våra standardmaterial är: stål, rostfritt stål, gjutjärn, gjuten aluminium, gjuten brons, trä, glas, tråd, polyeten och akryl. Och våra ytskikt är nästan lika många – spegel, mässing, koppar, laminat, kompaktlaminat, linoleum, faner och skinn. Som om detta inte vore nog att ta ställning till, så finns det även flera olika ytbehandlingar att välja bland för att ge bordet rätt karaktär. Här jobbar vi med keramisk färg, emalj, termoplast, pulverlack, olja och blästring för att nämna några. Våga testa nya kombinationer och upptäck att ett bord kan ha tusen ansikten.Just nu
Just nu
Vi ser fram emot hösten då vi jobbar med flera intressanta projekt. Under de kommande månaderna står även produktutveckling i fokus. Vi återkommer med mer kring detta längre fram.
SVEDHOLM DESIGN AB  SOLLENTUNA  010-1902080  INFO@SVEDHOLM.SE