« SVEDHOLM.SE
PRENUMERERAAVPRENUMERERA SKICKA VIDARE TILLSVEDHOLM.SE
 
Svedholm Design AB LogoSVEDHOLM    DESIGN
NYHETSBREV JUNI 2013
Med Vitra i Milano
Med Vitra i Milano
Ni som var på plats kände igen oss därnere i Milano. För er andra kan vi stolt berätta att Vitra valde vår spegel Borderline till sin monter på årets möbelmässa i Milano. Borderline är sober i design och utförande med 4 mm spegelglas, polerad kant och ram av förkopprat stål. Vi speglar oss fortfarande i glansen och gläds åt att vi fått visa upp vår bästa sida på internationell mark – och det på den största och mest betydelsefulla av alla arenor.


Våra speglar med belysning
Våra speglar med belysning
Vi skapar speglar som gör sitt jobb. Våra speglar med funktionsbelysning ger ett direkt och skuggfritt ljus med god ljuskvalitet där man önskar det. Många av våra belysta speglar blir helt unika i sitt slag då vi designar dem utifrån era behov. Ibland innebär det en anpassning av en befintlig produkt, medan det en annan gång blir en nyproduktion. Välkommen att höra av dig så pratar vi speglar!


Just nu
Just nu
Här på Svedholm Design jobbar vi just nu med ett hotellprojekt för Scandic som byter ut sina speglar mot våra på Scandic Copenhagen, Scandic KNA Oslo och Scandic Continental Helsingfors. Vi har också ett pågående samarbete med Story Hotel Signalfabriken i Sundbyberg, där Svedholm Design levererar metallinredning och speglar till rum och publika delar. Slutligen kan vi berätta att Academic Work blir nästa stora kontorsprojekt för oss. Vi ska leverera förvarings- och receptionsmöbler till deras kontor i Stockholm, Linköping, Örebro, Göteborg, Helsingfors, Oslo, Hamburg och München. Glad sommar!
SVEDHOLM DESIGN AB  SOLLENTUNA  010-1902080  INFO@SVEDHOLM.SE