« SVEDHOLM.SE
PRENUMERERAAVPRENUMERERA SKICKA VIDARE TILLSVEDHOLM.SE
 
Svedholm Design AB LogoSVEDHOLM    DESIGN
NYHETSBREV MARS 2013
Vi firar 20 år!
Vi firar 20 år!
Året är 1993. Vi tar fram utemöbeln Mammut och det visar sig bli startskottet för Svedholm Design. Redan då, under skoltiden på Carl Malmstensskolan, visste vi att vi ville skapa vackra, funktionella möbler som vanligt folk hade råd att köpa. Det har vi fortsatt med i 20 år. Idag, två decennier senare och många erfarenheter rikare lämnar vi tonårens trevande och rätar upp i leden. Vi vet hur vi vill gå vidare utan att förändra för mycket. Nu tänker vi helhjärtat ägna oss åt det vi kan allra bäst – nämligen specialinredningar, metall och speglar för offentliga miljöer. Men vi fortsätter givetvis i samma gamla spår, med att leverera kvalitetsprodukter som passar dig och ditt projekt. Tack för att du är med på vår resa!


Svedholm Design inreder Scandic Moby
Svedholm Design inreder Scandic Moby
Minns du de gamla Esso-motellen? Vi har fått förtroendet att vara en av aktörerna i en av Nordens största hotellsatsningar någonsin, Scandic Moby. Svedholm Design ska leverera metall till 20 hotell och 1750 hotellrum när väghotell-kedjan nu uppdateras. Koncept Stockholm har ritat inredningen till hela designprojektet som slutförs under 2014.


TACK!
TACK!
Svedholm Design drivs fortsättningsvis av Jan och Simone Svedholm. Vi tackar Ulf och Ewa Pahlfèr för åren tillsammans på Svedholm Design.
SVEDHOLM DESIGN AB  SOLLENTUNA  010-1902080  INFO@SVEDHOLM.SE