« SVEDHOLM.SE
PRENUMERERAAVPRENUMERERA SKICKA VIDARE TILLSVEDHOLM.SE
 
Svedholm Design AB LogoSVEDHOLM    DESIGN
NYHETSBREV JANUARI 2013
Aktuella projekt
Aktuella projekt
När jag lyfter blicken från monterandet, ser jag människor fulla av energi och ivrigt språkande med varandra, röra sig snabbt över det hårda stengolvet. Montrar, som sakta men säkert byggs upp och blir till den helhet av noga utvalda komponenter, vilket förmedlar företagens varumärken.

Vi på Svedholm Design önskar Er alla en riktigt god fortsättning och ett innehållsrikt år 2013!
För oss börjar året traditionsenligt, då vi även i år ställer ut på möbelmässan i Älvsjö.
Kom gärna över till vår monter och upplev vad vi har att erbjuda. Vi hoppas vi kan förmedla till Er vår brinnande lust för speglar och unika metalldraperier, samt beskriva hur vi möter våra kunder i olika projekt. Våra nyheter kommer att visas i Svedholm Designs monter, samt produkter med vårt varumärke SeJu – barnmöbler för offentlig miljö. Ni hittar oss som vanligt i hall A, i monter A 10:10.
Hjärtligt välkomna att besöka oss på Furniture & Light Fair i Älvsjö, Stockholm, den 5-9 februari 2013!


Produkter:
Produkter:
Under det gångna året har vi bland annat haft förmånen att få göra inredningsprodukter till ett flertal av Academic Works olika fantastiska lokaler. I ett av våra stora projekt gick leveranserna till deras nya lokaler i Grönstedtska palatset, före detta Vin- och Spritcentralen vid Norra station i Stockholm. En anrik byggnad där vi fick nöjet att genomföra en del av Koncepts unika idéer med deras specialdesignade produkter. En härlig inredningsupplevelse för dem som har möjlighet att besöka lokalerna. Besök även gärna vår monter på Möbelmässan i Älvsjö, så berättar vi mer.


Om oss
Om oss
Nu har vi flyttat in i våra nya lokaler på Sjöängsvägen 15 i Sollentuna och är så gott som klara med vår utställning, där vi också kommer att visa våra barnmöbler, varumärke SeJu. Som ni kanske redan har uppmärksammat har vi även bytt telefonnummer till vårt kontor, +46(0)10-190 20 80, men det har inte skett några förändringar med mobilnummer eller med vår kommunikation via e-post.
Som vi säger-SeJu soon!
SVEDHOLM DESIGN AB  SOLLENTUNA  010-1902080  INFO@SVEDHOLM.SE