« SVEDHOLM.SE
PRENUMERERAAVPRENUMERERA SKICKA VIDARE TILLSVEDHOLM.SE
 
Svedholm Design AB LogoSVEDHOLM    DESIGN
NYHETSBREV SEPTEMBER 2012
 Aktuella projekt
Aktuella projekt
Nu har vi på Svedholm Design kommit igång ordentligt efter sommaren och vi levererar för fullt! Under sommaren passade vi även på att besöka några av våra kunder. Clarion hotel Post i Göteborg är ett av de projekten, som vi gärna stoltserar med. De har valt att inreda sin enorma kongresshall med våra metalldraperier, gjorda av rostfritt stål med helsvetsade ringar, vilket även är oslagbart ur ett hållbarhetsperspektiv. Resultatet blev mycket lyckat och vi på Svedholm Design är helt övertygade om att ni kommer se mer av våra metalldraperier framöver i olika sammanhang. Vi kommer även att leverera metalldraperier inom kort till konferensanläggningen, Marholmen, i Norrtäljes skärgård, där ni snart kan se dem på deras nyöppnade spa. För att man ska kunna dela av rummet som man önskar, är metalldraperierna upphängda på lindragskenor. Produkter
Produkter
Vi arbetar kontinuerligt med specialprodukter för olika projekt och även vidarutveckling av våra befintliga produkter. En av våra produkter, som vi ser det, är ett mycket flexibelt cafébord, Hekla, då det både kan användas inomhus och utomhus. På det 4-stjärniga hotellet, Radisson Blu i Uppsala, har de valt att använda caféborden på deras utomhusservering. Vi tog fram en vitlackerad Hekla, speciellt för att användas på detta hotell. Hekla är ett oömt cafébord med galvaniserat underrede, väskkrokar och på standardmodellen är skivan gjuten i aluminium eller i brons.


 Om oss
Om oss
Även i företagets organisation rör det på sig. Svedholm Design har vuxit och vi har nu ytterligare en medarbetare i vårt företag. Ewa Pahlfer kommer främst att arbeta med administrationsarbete men även med press och kundkontakter. Vi hälsar henne hjärtligt välkommen!
Vi ser fram emot Möbelmässan i Köln, som vi kommer att besöka under oktober månad och även möbelmässan i Älvsjö i början av februari månad börjar närma sig med stormsteg.
SVEDHOLM DESIGN AB  SOLLENTUNA  010-1902080  INFO@SVEDHOLM.SE